Welkom bij de MVO-prijs Goes

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de duidelijke koplopers in hun sector. Koplopers zijn de trekkers van de economie in Nederland. Maar ook daarbuiten hebben koplopers invloed op een duurzame samenleving. 
Switch wil MVO binnen Zeeland stimuleren. Daarom hebben Switch en de gemeente Goes samen besloten de tweede editie van de MVO-prijs Goes te starten. De MVO-prijs beloont de progressiefste ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt, en zet andere vooruitstrevende ondernemers in het zonnetje.


Wat is de MVO-prijs?
De MVO-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen uit de gemeente Goes, die succesvol zijn door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Via deze tweejaarlijkse prijs komen deze ondernemingen beter in beeld. Tevens kunnen zij andere bedrijven inspireren. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt een duurzame trofee, gemaakt door kunstenaar Guus Voermans. Verder krijgt de winnaar volop regionale publiciteit. Bovendien mag het winnende bedrijf zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Goes noemen.

Verloop wedstrijd

In november 2014 is de winnaar van de MVO-prijs Goes bekendgemaakt. Zie hieronder een sfeerimpressie. Onder het kopje Zes genomineerden vindt u meer info over de genomineerden, finalisten en winnaar van de MVO-prijs Goes 2014.

 

Meer info
Als u meer informatie wilt, dan kunt u via het contactformulier op deze website contact met Switch opnemen. Voor meer informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen kunt u ook terecht op www.mvoloont.com 

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de gemeente Goes, en en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Gemeente Goes_logo