Deelname

Switch organiseert samen met MVO 013 de MVO Inspiratieprijs. Ondernemers uit de regio Hart van Brabant kunnen hun eigen of een ander bedrijf aanmelden van 15 april tot en met 19 juni 2015.

Wie kan er meedoen?
De MVO Inspiratieprijs in Tilburg wordt toegekend aan een onderneming die in de afgelopen jaren een aansprekende MVO-prestatie heeft verricht met een duidelijke uitstraling naar de gemeente Tilburg.
De bedrijven die mee willen doen, worden beoordeeld op de vraag in hoeverre zij economische ontwikkelingen combineren met ecologische ontwikkelingen (zoals natuur en milieu) en sociale ontwikkelingen (zoals leefbaarheid, veiligheid en arbeidsvoorwaarden). Hierbij hebben zij oog voor toekomstige generaties, hier en elders in de wereld. Er wordt gekeken naar de mate waarin bedrijven zich inzetten voor MVO en dat in de praktijk ook kunnen laten zien. Het bedrijf dient een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven en staat midden in de Brabantse samenleving.

Hoe kun je meedoen?

  • Het initiatief wordt in maximaal vijf A4 pagina‚Äôs of maximaal tien powerpointslides (Nederlands) uitgewerkt.
  • De drie genomineerde initiatieven maken na de bekendmaking van hun nominatie een filmpje van maximaal 3 minuten om het idee te pitchen.

Aanleveren bij:  Maartje Pinxteren;  info@mvo-013.nl

Wat zijn de regels?
Switch en MVO013 hanteren voorwaarden voor deelname aan de MVO Inspiratieprijs. Deze voorwaarden kunt u hieronder vinden. Daaronder staan ook de selectie & nominatievoorwaarden.

GemeentelogoTilburg
20130122 logo MVO013
Schermafbeelding 2015-04-10 om 10.06.21
Schermafbeelding 2015-04-10 om 10.25.51