Deelname

Switch organiseert samen met de gemeenten en ondernemersverenigingen in Veghel, Uden en Schijndel de MVO-prijs. Ondernemers uit de gemeenten Veghel-Uden-Schijndel konden zich in 2011 en 2013 opgeven via deze website. Voor 2015 zoekt Switch nog een financier.

Wie kan er meedoen?
De MVO-prijs in Veghel-Uden-Schijndel wordt toegekend aan een onderneming die in de afgelopen jaren een aansprekende MVO-prestatie heeft verricht met een duidelijke uitstraling naar de gemeenten Veghel-Uden-Schijndel.
De bedrijven die mee willen doen, worden beoordeeld op de vraag in hoeverre zij economische ontwikkelingen combineren met ecologische ontwikkelingen (zoals natuur en milieu) en sociale ontwikkelingen (zoals leefbaarheid, veiligheid en arbeidsvoorwaarden). Hierbij hebben zij oog voor toekomstige generaties, hier en elders in de wereld. Er wordt gekeken naar de mate waarin bedrijven zich inzetten voor MVO en dat in de praktijk ook kunnen laten zien. Het bedrijf dient een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven en staat midden in de Brabantse samenleving.

Wat zijn de regels?
Switch hanteert een aantal voorwaarden voor deelname aan de MVO-prijs in de gemeenten Veghel-Uden-Schijndel. Deze voorwaarden kunt u hieronder vinden. Daaronder staan ook de selectie & nominatievoorwaarden.

 

De volgende ondernemers (in willekeurige volgorde) meldden zich aan voor deelname aan de MVO-prijs Veghel-Uden-Schijndel 2013:

Breijer Projecten

Champignonkwekerij 't Voske

Den Ouden Groep

DV-online

Fitland Hotel 'De Vrije Teugel'

Hendriks Coppelmans Bouwgroep

Hutten

Ixoconcept

Netstitch

Totara

Van Campen Consulting

Van Deijne Japanse auto-onderdelen

VHV Verkeerstechniek

Wiltec

 

Gemeente Veghel
Gemeente Uden
Gemeente Schijndel_logo
logo ReVUS_logo